CHOIR CV (cat)

Llicenciat en Musicologia (UAB) i titulat en Grau Superior de Trompeta, comença els estudis de música a l'Orfeó i a l'Agrupació Artística Musical de Dénia (Alacant) i els continua als conservatoris de Xàbia, Dénia, Alacant, Alcoi i Castelló, i posteriorment, a la Fundación Autor, a Madrid. Paral·lelament, manté una intensa activitat coral amb formacions diverses del País Valencià i Catalunya, i més concretament amb la Capella de Música de Santa Maria del Pi, especialitzada en la música dels segles XVI i XVII. Com a trompetista i cantant ha actuat a França, Àustria, Corea del Sud i a gran part de la geografia espanyola. 

Ha estudiat cant amb Patrícia Llorens, Àngels Civit i Enric Serra, contrapunt i fuga amb Manuel Oltra, direcció d'orquestra amb Frank du Vuyst i direcció coral amb Pepa Álvarez, Diego R. Lluch, Pere LLuís Biosca, Xavier Sans i Jordi Lluch. L'estreta relació que manté amb Manuel Cabero, de qui ha estat el seu assistent de direcció durant set anys, el porta a aprofundir en l'obra de J. S. Bach i en la música coral catalana del segle XX. 

Com a compositor, l'obra "Quan ve Nadal" (2005), enregistrada pel Cor de Cambra Tyrichae, ha estat cantada entre d'altres, pel Cor de Cambra Impromptu, Cor Adinoi, Cor Cantus Firmus, Cor Magister Artis i la Capella de Música de Santa Maria del Pi.

Recentment, ha estat estrenada al Reial Monestir de Santa Maria de Ripoll pel Cor Cantus Firmus (Centelles) la seva obra coral "Va ser una nit", amb text del Cant Final d'"El Poema de Nadal" de Josep Maria de Sagarra.